Hangouts

Theater Utrecht en DOX organiseren opnieuw in seizoen 2018-2019 een aantal culturele hangouts in De Paardenkathedraal in Utrecht. Een hangout is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor jongeren uit de stad met een afwisselend programma van performances, gesprekken en werksessies, steeds met andere theatermakers. Met een mix aan genres; theater, dans, performance, rap/spoken word.

 

Het programma wordt wisselend samengesteld door makers van DOX en Theater Utrecht, waarbij ze materiaal tonen uit de voorstelling waar ze op dat moment mee bezig zijn. Deze maker is de host tijdens de hangout.

Daarnaast gaan docenten, makers en performers van DOX en Theater Utrecht in korte werksessies met de jongeren de vloer op om te dansen, spelen, performen. Er is een bar, muziek en stof tot praten. Kortom de hangout is een laagdrempelige manier om met jongeren te zoeken naar hoe cultuur ons met elkaar kan verbinden.

Hangout bij What We Leave Behind

Op donderdag 7 maart van 15.30 tot 17.30 uur is de Hangout van What we leave behind in De Paardenkathedraal. De regisseur Davy Pieters is samen met de spelers uit de voorstelling de host van de avond. Ze tonen materiaal uit de voorstelling en gaan met het publiek in gesprek. Er zijn op deze avond verschillende werksessies dans, rap, spoken word en theater. En natuurlijk er is muziek en een open bar. De Hangout is gratis toegankelijk, aanmelden is fijn, via: hanna@theaterutrecht.nl

 

Save the dates

De volgende Hangouts zijn op 24 mei bij The HM Concert van performers PERMANENT DESTRUCTION en op 31 mei bij de voorstelling Immens van Casper Vandeputte en Vincent van der Valk.