Educatiemateriaal ROLE MODEL

Bij onze nieuwe voorstelling Role Model (een coproductie met NB Projects) is een educatieprogramma ontwikkeld dat aansluit bij de voorstelling en het bezoek voor leerlingen nog interessanter maakt.

* Er is ter voorbereiding een interactief digitaal lespakket waarin leerlingen kennismaken met de dansers/performers uit Role Model. Door middel van aansprekend filmmateriaal worden de leerlingen uitgedaagd om na te denken over wat een rolmodel is en welke rolmodellen ze zelf hebben.
* Er zijn nagesprekken waarin de dansers/performers met de leerlingen in gesprek gaan over de voorstelling en de thematiek.
* Na het zien van de voorstelling is er een workshop beschikbaar waarin de mannen van DOX met de leerlingen zoeken naar de rol van vrouwen in een mannenwereld en de rol van mannen in een vrouwenwereld. Hoe kijken jongens en meisjes naar elkaar? Hebben ze elkaar nog nodig? In deze workshop wordt met een mix van verschillende urban art stijlen zowel de kracht als de kwetsbaarheid van de man en de vrouw aangeboord.