Zingen op de middenstip? Oproep Muzikale Talentjacht
Kamerich & Budwilowitz - Eyes2

Een Muzikale Talentenjacht in de aanloop naar de voorstelling SCHOPPEN. De winnaars van de talentenjacht zingen straks het CLUBLIED op de middenstip van het voetbalveld. SCHOPPEN is een coproductie van BonteHond en DOX; een locatievoorstelling op het voetbalveld. 

BonteHond is op zoek naar muzikaal talent. Kun jij zingen en hou je van het podium? Duo, solo, met een groepje, met band of koor?
Schrijf je in en je ontvangt het CLUBLIED en de liedtekst om er jouw eigen versie van te maken. Met je band of a capella, rap, een koor… you name it.
Uit alle inzendingen maakt de jury een voorselectie voor de talentenjacht op 10 maart in Almere. Als je wint, win je een optreden, én professionele tips voor jouw performance. Je kunt je aanmelden voor één van deze steden: Utrecht, Almere, Rotterdam of Amsterdam.

De Talentenjacht 10 maart
Op de talentenjacht zaterdagmiddag 10 maart zing je jouw versie van het Clublied voor een vakkundige jury. Dezelfde dag nog kiest de jury per stad een winnaar.

Workshop 25 maart
Ben jij de winnaar van jouw stad? Gefeliciteerd! Op de workshopmiddag op 25 maart krijg je tips & tricks van professionals voor jouw optreden. Hoe presenteer je jezelf nóg beter op een groot veld?

Optreden op een  voetbalveld
Omdat je de start vormt van de voorstelling zul je ook een keer mee repeteren met de enorme groep acteurs/dansers van SCHOPPEN: 22 spelers en een scheidsrechter.
Een uniek kijkje achter de schermen van een grote theaterproductie en een mooie kans om jezelf voor een groot publiek te laten horen. Minimaal 1, maar misschien zelfs wel 6 keer! En natuurlijk krijg je professionele begeleiding voor jouw act in dit evenement.

Meld je aan via het webformulier >>

 

2019
2018
2017
2016