VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Vrijwilligers gezocht voor theatervoorstelling STRAF, een samenwerking tussen De Verlichting, Hacking Habitat, Het Huis Utrecht en DOX.

Een unieke cast van acteurs en echte ex-gedetineerden en bewakers neemt je mee in de wereld van Nederlandse gevangenissen en de dilemma’s van vrijheidsberoving. STRAF is een spannende en confronterende theatervoorstelling in de voormalige gevangenis Wolvenplein.

Voor deze theatervoorstelling van De Verlichting ben ik op zoek naar multi-inzetbare vrijwilligers! Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden ons te komen ondersteunen tijdens onze op- en afbouw en/of de voorstellingen.

Beschikbare functies:

  • Opbouw (7 en 8 mei in de avond, 9, 10, 11, 12 mei overdag)
  • Flexer tijdens voorstellingen: kaartcontrole, gastheer/-vrouw, productie-assistentie.
  • Afbouw (29 mei in de avond, 30 en 31 mei overdag)

De voorstellingen vinden plaats op 12 t/m 15 mei, 20 t/m 21 mei en 27 t/m 29 mei. Werktijden tijdens de voorstellingen zijn, globaal, tussen 15:00 en 22:00 uur. Alleen op 15 en 29 mei hebben we een matineevoorstelling en zijn de werktijden overdag.

Heb jij altijd al voor een bijzonder project op een geweldige locatie willen werken? Ben je 18 jaar of ouder, enthousiast, weet je van aanpakken en ben je multi-inzetbaar? Meld je dan nu aan! Je komt terecht in een ervaren en gezellig team. We nemen je graag mee in onze wereld voor een te gekke ervaring!

Stuur een mail met je motivatie, telefoonnummer, leeftijd en je beschikbaarheid naar Iris Gieling, iris@irisgielingproducties.nl.

2019
2018
2017
2016