Een nieuwe Hangout op 23 november
img_1281

Theater Utrecht en DOX organiseren opnieuw in seizoen 2018-2019 een aantal culturele hangouts voor jongeren in De Paardenkathedraal. Een hangout is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor jongeren van verschillende middelbare scholen in Utrecht. Het programma hiervoor wordt steeds wisselend samengesteld door makers van DOX en Theater Utrecht, waarin ze materiaal tonen waar ze mee bezig zijn. Deze maker is de host tijdens de hangout.

Daarnaast gaan docenten/makers/performers van DOX en TU in korte werksessies met jongeren de vloer op om te dansen, spelen, performen. Er is chips en cola, muziek en mogelijkheid tot gesprek over onderwerpen die ons en de jongeren bezighouden. Kortom een manier om met jongeren te zoeken naar hoe cultuur ons met elkaar kan verbinden.

Op 23 november vindt in De Paardenkathedraal Hangout #5 plaats.

Het beloofd een muzikale, filosofische en humoristische stand-up te worden, ondersteund door theatrale elementen. Daarna kan je zelf actief aan de slag gaan met DOX-docenten in de disciplines dans, spoken word en theater. Wil je erbij zijn? Geef je dan hier op.

2019
2018
2017
2016