STAGIAIR(E)S GEZOCHT
©KAMERICH & BUDWILOWITZ -EYES2

GEZOCHT: 2 PRODUCTIE STAGIAIR(E)S

DOX zoekt in 2017 twee nieuwe stagiair(e)s om de productieafdeling te ondersteunen! Als Productie stagiair(e) word je ingezet bij onze Ateliers & voorstellingen óf onze Educatie & Outreach afdeling.

Let op: het gaat dus om 2 stageplekken

DOX is een dynamisch Utrechts gezelschap van zelfstandige en veelzijdige kunstenaars, die hun kennis overdragen aan een nieuwe generatie. Binnen DOX zijn de begrippen talentontwikkeling, productie en Outreach (educatie) onlosmakelijk met elkaar verbonden. DOX is de plek waar zowel ervaren als jonge podiumkunstenaars en hun publiek elkaar ontmoeten. Waar gewerkt en getoond wordt, waar het bruist van nieuwe ideeën en waar nieuwe samenwerkingsverbanden ontstaan

Omschrijving Ateliers & voorstellingen:

Als Productie stagiair(e) maak je kennis met alle productionele werkzaamheden die gekoppeld zijn aan de projecten die we bij DOX doen. Bij onze voorstellingen ondersteun je zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoer van de projecten. Daarnaast ben je bij de trainingen en verschillende ateliers op de woensdagavonden en zondagmiddagen het aanspreekpunt voor de jongeren en makers. Je bereidt alles productioneel voor, onder begeleiding van de productieleiders. Je stemt de logistieke zaken af tussen alle betrokkenen, maakt schema’s, voorziet diverse partijen van informatie en zorgt voor een goed verloop op locatie.

Omschrijving Educatie & Outreach afdeling:

Voor onze Educatie & Outreach projecten kom je terecht op een veelzijdige afdeling waar met scholen gewerkt wordt, maar ook projecten die in de wijk uitgezet gaan worden (Outreach projecten). Je ondersteunt de productieleider in de communicatie met en aansturing van het educatie team, je treedt op als contactpersoon namens DOX naar de scholen toe, je houdt je bezig met de productionele invulling van de afdeling.

Wat vragen wij?

Wij zoeken voor beide stageplekken iemand die:

·         van aanpakken houdt

·         communicatief is

·         creatief en oplossingsgericht werkt

·         beschikt over een zelfstandige en proactieve werkhouding

·         zich thuis voelt in een dynamische omgeving

·         student is op opleiding gericht op cultuur en de podiumkunsten|

·         rijbewijs B heeft (is een pré)

·         woonachtig is in/rond Utrecht (is een pré, geen voorwaarde)

·         van 28 augustus 2017 tot medio januari 2018 4 dagen per week beschikbaar is.

·         bereid is om op onregelmatige tijden te werken

Wat bieden wij

·         Een kleine organisatie met een gedreven team

·         Een dynamische en leerzame stage

·         Een marktconforme stagevergoeding

Meer informatie of solliciteren?

Je sollicitatie bestaande uit een motivatiebrief en cv kun je sturen aan Bo Hendriksen op bo@wijzijndox.nl

Sollicitaties ontvangen we graag uitsluitend per email en uiterlijk zondag 28 mei. Gesprekken vinden plaats in de week 29 mei tot 2 juni.

 

2019
2018
2017
2016