Reprise 100% Selfmade
©KAMERICH & BUDWILOWITZ-EYES2

In Rotterdam wordt druk gerepeteerd voor de reprise van 100% Selfmade die op 14 oktober in première gaat in het MAAS Podium. De cast is deel vernieuwd en bestaat nu uit: Dane Badal, Erik Bos, Thomas Bos, Liam McCall, Rein Luuring, Cris van Tol, Deion Holwijn en Aviwe November.

“Vette moves, dik licht. Wat een power (…) puur, energiek, ontzettend grappig en 100% van nu” (7 Days *****). “Op deze voorstelling zit humor-garantie. Ga ‘m zien” (Theaterkrant ****). “Geraffineerd en vermakelijk. (…) Die lui zijn goed” (Volkskrant ****). “Echt en oprecht met een lach” (Dans Magazine).

Acht jonge mannen, verliefd op dansen en allemaal eigenwijze laatbloeiers, jagen hun droom na: een leven als danskunstenaar. De ambities zijn hoog, maar lukt het hen ook om tot iets te komen? We zijn getuigen van het proces.
100% Selfmade laat zien dat twijfelen een onverwachte bron van inspiratie kan zijn. Een voorstelling over groeps-struggles, durven falen en nietsontziende liefde voor dans. Met spectaculaire trucs, strakke groepsformaties, veel verschillende dansstijlen en een vette laag humor.

Op tournee tot en met december. Klik hier voor de volledige speellijst.

2019
2018
2017
2016