NIEUWJAARSDUIK

Zondag 10 januari trapt Utrecht 2016 cultureel af. Dompel je onder in een warm bad, tijdens de 13e editie van de Culturele Zondag Nieuwjaarsduik. Dé traditionele start van het culturele kalenderjaar. Culturele makers en instellingen openen hun deuren en laten zien wat ze in het nieuwe jaar te bieden hebben. Op meer dan vijftig locaties zijn er optredens, workshops, lezingen, exposities en voorstellingen te bezoeken.

Verbouwing Stadsschouwburg
Na anderhalf jaar verbouwen is het zover en wordt de heropening van de volledig gerenoveerde Stadsschouwburg Utrecht gevierd! Tijdens de Nieuwjaarsduik zijn er in het hele gebouw voorstellingen te zien en kun je zelf de resultaten van de verbouwing beoordelen. Wij spelen om 13:00 en 15:00 uur een speciale versie van 100% Selfmade in de vernieuwde Blauwe Zaal. Stadsgezelschap Theater Utrecht is in de foyer aanwezig met informatie over het nieuwe jaar. Ook zijn er previews van het aankomende SPRING festival.

Kortom: waag 10 januari een sprong in het rijke culturele aanbod van Utrecht en ontdek wat cultureel Utrecht komend kalenderjaar in petto heeft!

2019
2018
2017
2016