Nieuwe voorstellingen online
Wat me niet breekt © Tarona Leonora

Vanaf juni 2019 start ons nieuwe theaterseizoen met succesvolle reprises en twee gloednieuwe voorstellingen. We werken samen met o.a. Theater Utrecht, YoungGangsters en NBprojects. Voor onze DOX-voorstelling hebben we de makers van het bekroonde stuk Bromance gevraagd om een nieuw stuk te maken.

 

Wat me niet breekt

De makers van Bromance maken met Wat me niet breekt (maakt me niet noodzakelijk sterker) dé survivalgids voor jongeren die zich zonder ouders door het leven moeten slaan.

8 oktober t/m 20 december 2019
Regie Timothy de Gilde Tekst Joachim Robbrecht Choreografie Dalton Jansen

 

ROLE MODEL (reprise)

Wegens grote vraag vanaf september terug in de theaters. Met martial arts, vogueing, hiphop, house, rap en zang is ROLE MODEL een voorstelling die eigenheid en diversiteit viert.

6 september t/m 29 november
coproductie DOX & NBprojects

 

Outsiders (reprise)

Outsiders, een jongerenvoorstelling van Theater Utrecht en DOX is terug in de scholen. Een voorstelling over (zelf)uitsluiting, pesten, vriendschap en radicalisering.

16 september t/m 20 december 2019
Coproductie
DOX & Theater Utrecht Regie Eva Tijken Tekst Simon Weeda

 

Bloedlink (reprise)

Een humoristische, rauwe en muzikale voorstelling over hoe je doet en wie je eigenlijk bent. Bloedlink is hard maar hoopgevend toneel.” NRC ★★★★

19 november 2019 t/m 9 januari 2020
Coproductie
DOX & HNTjong Regie Casper Vandeputte

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor deze voorstellingen start begin mei 2019. Houd de site in de gaten voor actuele data en start kaartverkoop.

2019
2018
2017
2016