MAAKWEEK - WESTKAAI
(c) Jeroen Hofman

Maakweek Westkaai:

Theater Utrecht speelt vanaf 5 oktober het beruchte toneelstuk Westkaai, van de Franse auteur Bernard-Marie Koltès. In Westkaai betreed je een mythisch, nachtelijk universum aan de rafelranden van een grote wereldstad. Waarin de verschillen tussen arm en rijk en sociale ongelijkheid voelbaar worden.

Theater Utrecht en DOX organiseren samen een speciale maakweek rondom deze voorstelling. Deze maakweek geeft de mogelijkheid om dit nachtelijk universum alvast bij daglicht te gaan verkennen.

Op de deskundige snijtafel van Theater Utrecht en DOX ga je in een diverse groep van gemotiveerde spelers zelf actief aan de slag met de thema’s uit de voorstelling en speel je uiteindelijk in het decor van de voorstelling je eigen gemaakte versie van Westkaai.

 

Praktisch:

Maandag 17 oktober t/m vrijdag 21 oktober van 10h00 -17h00.

Je wordt begeleid door docenten van Theater Utrecht en DOX en je krijgt masterclasses van onder andere een choreograaf, dramaturg en artistiek leiders van beide gezelschappen.

Vrijdag 21 oktober speel je in het decor van de voorstelling je eigen gemaakte versie van Westkaai, met aansluitend een diner en ’s avonds het bezoek aan de voorstelling.

Kosten: 95,- euro  (inclusief diner en voorstellingsbezoek op vrijdag 21/10, exclusief eigen bijdrage lunchkosten)

Locatie: De Berenkuil – Biltstraat 166 – 3572 BP Utrecht

 

Wat verwachten we:

Je bent tussen de 17 en 25 jaar en je hebt ervaring met theater.

Je vindt het leuk om theater te maken of te leren maken. En je bent gemotiveerd om met een diverse groep spelers samen te werken.

Ook ben je in de week van 17 t/m 21 oktober volledig beschikbaar.

 

Stuur een korte motivatie brief waarom je graag wilt meedoen naar: hanna@theaterutrecht.nl

Eventuele vragen kun je ook naar dit mailadres sturen.

Inschrijven kan tot 1 september 2016.

2019
2018
2017
2016