Hangout bij What we leave behind (geannuleerd)

Op donderdag 7 maart stond de Hangout bij What we leave behind in De Paardenkathedraal gepland. Deze gaat helaas niet door. Aanmelden voor de nieuwe Hangouts is wel mogelijk! Een Hangout is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen vanaf 15 jaar met een afwisselend programma van performances, gesprekken en werksessies, steeds met andere theatermakers. Met een mix aan genres; theater, dans, performance, rap/spoken word.

 

Hangouts

Het programma voor de Hangouts wordt wisselend samengesteld door makers van DOX en Theater Utrecht, waarbij ze materiaal tonen uit de voorstelling waar ze op dat moment mee bezig zijn en in gesprek gaan met de jongeren over hun werk. Deze maker is de host tijdens de Hangout. Daarnaast gaan docenten, makers en performers van DOX en Theater Utrecht in korte werksessies met de jongeren de vloer op om te dansen, spelen, performen. Er is een bar, muziek en stof tot praten. Kortom de Hangout is een laagdrempelige manier om met jongeren te zoeken naar hoe cultuur ons met elkaar kan verbinden. De Hangout is gratis toegankelijk, aanmelden is fijn, via: hanna@theaterutrecht.nl

 

Save the dates

De volgende Hangouts zijn op 24 mei bij The HM Concert van performers PERMANENT DESTRUCTION en op 31 mei bij de voorstelling Immens van Casper Vandeputte en Vincent van der Valk.

2019
2018
2017
2016