DOX’ers aangenomen bij de Toneelschool

De audities van de theatervakopleidingen zijn in volle gang en sommige zijn net afgerond. De DOX’ers Melvin Aroma, Jonathan Brito en Sara Awin zijn alle drie aangenomen op de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie. We zijn super trots op ze!

Jonathan en Sara hebben beiden vorig jaar een jaar de DOX Ateliers gevolgd. Sara heeft daarnaast ook in de met sterren bekroonde voorstelling Bloedlink gespeeld. Wegens groot succes is deze voorstelling het komende jaar opnieuw te zien in de theaters. Melvin heeft in de voorstelling Schoppen gespeeld en is  t/m vrijdag 22 februari te zien in de voorstelling Guerilla.

Ambities voor de toneelschool? Kom auditie doen!

DOX is altijd op zoek naar nieuw talent. Aanstaande juni zijn de grote DOX Audities. In drie auditierondes gaat DOX op zoek naar de nieuwe DOX’ers van 2019-2020. Iedereen van 15 – 25 jaar kan auditie doen. De audities zijn voor de Ateliers en voor specifieke voorstellingen. DOX biedt met de Ateliers een aantal maanden lang, twee dagen per week, de mogelijkheid om samen met theatermakers meerdere voorstellingen en presentaties te maken. Daarnaast zijn er voor de DOX’ers met ambities voor kunstvakopleidingen zoals de toneelschool en dansacademie ook speciale workshops en trainingen. De auditanten die aan worden genomen voor een specifieke voorstelling, maken samen met andere DOX’ers, professionals en de theatermakers een voorstelling. Deze voorstelling gaat vaak op tournee door heel Nederland en speelt in theaters of op festivals. De inschrijvingen voor de audities zijn nu geopend.

2019
2018
2017
2016