DOX & Theater Utrecht zoeken spelers (12-21 jaar)
© Moon Saris

Voor bijzonder theaterproject over herdenken en bevrijden
tijdens Theater Na de Dam op 3 en 4 mei 2018

In het kader van Theater Na de Dam 2018 maken DOX en Theater Utrecht i.s.m. Stadsschouwburg Utrecht en een groep jongeren een muzikale performance over de verschillende manieren van herdenken en samenkomen. Een fusion van hedendaagse theater en muziek (o.a. pop/hiphop/trap/jungle).

Over het project
Dit project wordt begeleid en geregisseerd door Alexa Hakkenbrak. Alexa is een Nederlandstalige vocaliste / MC. Ze speelt en maakt voorstellingen en performances en is daarnaast ook docent bij DOX. Je gaat onder begeleiding van Alexa onderzoek doen naar verhalen die gaan over herdenken en bevrijden, je gaat aan de slag met het schrijven van eigen teksten en muziek om zo te komen tot een nieuwe muzikale performance die weerkaatst tegen de muur van de geschiedenis en de gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog.

Voorstelling
De voorstelling speelt tijdens Theater Na de Dam, de landelijke theatermanifestatie in het kader van 4 mei. Vele andere theaters en gezelschappen in Nederland doen mee aan dit landelijke evenement.

Repetities
De repetities zijn op zondagen: 18 en 25 maart en 1, 8, 15, 22, 29 april van 13:00 – 17:00 uur.
En tijdens de meivakantie op 30 april en 1, 2 mei van 11:00 – 15:00 uur.
De voorstellingen zijn op 3 mei in de middag en 4 mei in de avond.

Meedoen?
Lijkt het je leuk mee te doen? En ben je tussen de 12 en 21 jaar? Je hebt geen theater- of spelervaring nodig om mee te kunnen doen. Geef je dan op bij Anna Huizing: anna@theaterutrecht.nl
(vermeld je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer). Voor vragen kun je ook bij haar terecht.

2019
2018
2017
2016