DOX OP UITFEEST

Zondag 4 september is het weer zover, het UITfeest in Utrecht en DOX is dit jaar op 3 plekken vertegenwoordigd. In Theater Kikker kun je om 14 en 16 uur kijken naar een preview van The future ain’t what it used to be. We hebben die dag ook een speciale aanbieding dus kom je slag slaan!

In de Paardenkathedraal geven we dit jaar DOXtalent de kans, Nikki de Graaf speelt met Liza Panjoel haar eerste voorstelling “Open” Call. Dit jaar bundelen de Berenkuil (programma voor de jeugd) en de Paardenkathedraal hun krachten in het Theaterkwartier. In 3 minuten wandel je van de een naar de andere locatie voor een dag vol voorstellingen, danslessen en muziekoptredens. Op beide plekken kun je op het terras genieten van een drankje of heerlijke versnapering. En doorlopend is er van alles te doen van koffie-workshop tot energieke drumles, voor jong en oud dus.

Bij Podium Hoge Woerd krijg je een sneak preview van het decor van The Future, die hebben we in de foyer voor de bezoekers opgebouwd! Voorstelling op 7, 8 en 9 september.

 

Het Theaterkwartier Utrecht bestaat uit De Snijzaal, Theaterhuis de Berenkuil en de Paarden kathedraal. Hier werken onder andere de Dansers, Het Filiaal theatermakers, DOX en Theater
Utrecht. Typisch Utrechtse gezelschappen die met hun voorstellingen en kunstprojecten de gehele breedte van de (Utrechtse) bevolking bereiken. Meestal zijn nieuwe producties eerst in één van de panden in dit Theaterkwartier te zien, voordat ze uitvliegen over de rest van de wereld. Bekijk hier het hele UITfeestprogramma.

2019
2018
2017
2016