CAST BEKEND
©KAMERICH & BUDWILOWITZ -EYES2

De cast van onze nieuwe voorstelling ‘The future ain’t what it used to be’ is rond en daarnaast hebben we ook nog eens een nieuwe affichebeeld! The future… is een persoonlijke, muzikale en humorvolle voorstelling over vier outcasts die de wereld veranderen. De theatermakers George Elias Tobal en Eran Ben-Michael zetten de persoonlijke geschiedenis van de vier outcasts in de context van de actuele wereldpolitiek. De voorstelling gaat 8 september in première in Podium Hoge Woerd, check onze agenda voor de volledige speellijst.

De volledige cast:

Naomi van der Linden (1990) studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. In 2009 haalde ze haar propedeuse Conservatorium Muziektheater bij Codarts in Rotterdam. Ze speelde o.a. in Human Cargo van de Toneelmakerij. Verder speelde ze in Bagdad Café van Toneelgroep De Appel en in de Parade-voorstelling De vliegende vleugel i.s.m. Oscar Jan Hoogland. Haar eigen voorstelling Brahms, Naomi en wijn is inmiddels enkele malen met succes opgevoerd, en haar solo Moederland zal ze in 2018 bij DOX nader uitwerken.

Anne Fé de Boer (1985) studeerde in 2010 af aan de HKU. Ze speelde onder andere bij theatergroep Max, MAAS en De Warme Winkel. Anne Fé is gevestigd bij Teatro Punto en is daar gespecialiseerd in commedia dell’arte. In Palestina, India en Iran werkte ze aan het project Hotel Courage. Daarnaast maakte ze met Lotte Rischen bij MAAS The Silent Twins. In 2016 en 2017 speelt Anne Fé de theatersolo Een kleine brief aan de grote stad op Rotterdamse basisscholen. Voor het bijbehorende boek maakte ze de illustraties.

Jonata Taal (1990) studeerde aan de vooropleiding ITS DNA  en vervolgens de Amsterdamse Toneel- en Kleinkunstacademie. Hij speelde o.a. bij De Appel en recent bij Theater Utrecht (de schoolvoorstelling Ibuka voor jongeren; 2016). Hij is een van de drie oprichters van De Nachtdieren, een interdisciplinair gezelschap en maakte daarmee De Gelukzoekers en Sugar Daddy (onder de eindregie van Hans man in ‘t Veld en in samenwerking met Theater Ins Blau te Leiden).

Yorke Mulder-Bhangoo studeerde in 2015 af aan de acteursopleiding in Utrecht (HKU). Hij was op televisie te zien in De Fractie (2015) en op het toneel met zijn solo Vergedacht (2015)

Muziek:

Jornt Jan Bras is een jonge drummer, componist en docent. Hij behaalde zijn bachelor aan het conservatorium van Rotterdam en zijn master of Music aan de HKU in Hilversum. Hij drumt, geeft les, componeert muziek in opdracht en voor eigen projecten (zoals Boom Boom du Terre). Jornt is een intuïtief muzikant en is de vijfde speler van The future

Regie:

George Tobal (1985) studeerde in 2012 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunst Academie. Hij begon als 18-jarige jongen bij DOX waar hij drie jaar lang heeft gespeeld. Zijn stage liep hij bij De Utrechtse Spelen en bij Bos Theaterproducties. Hij maakte in 2011 zijn solovoorstelling Vertreksvergunning, waarmee hij De Parade Parel en de Best of IT’s-tour won. George speelde bij het RO-theater, de Peergroup en momenteel ook bij RAST, waar hij samen met Eran Ben-Michaël George & Eran lossen Wereldvrede op – Deel I (in 2014) en Deel II (2015) creëerde. Daarnaast speelt George in verschillende tv-series zoals de politieserie Noord-Zuid.

Eran Ben-Michaël (1982) volgde de Toneelschool Amsterdam, waar hij in 2004 afstudeerde. Sindsdien speelde hij in diverse producties o.a. van het Nationale Toneel en De Utrechtse Spelen, zoals Het en Hamlet, waarin hij George Tobal ontmoette. Hij speelde in diverse films en tv-series, regisseerde zelf ook voorstellingen en schreef teksten. Samen met Merel Polat creëerde hij onlangs Who’s afraid of Romeo & Julia?

Samen creëerden George en Eran meerdere voorstellingen waarin zij sociaal-politieke thema’s op een humorvolle en vooral ironische toon verwerken. Hun werk kent een documentaire en cabareteske insteek. Sinds 2016 werken zij samen in het door hen opgerichte ‘George en Eran Producties’

 

2019
2018
2017
2016