Auditie We don't wanna fight! (GESLOTEN)
DOX-AUDITIE

 

BEN JIJ DIE EXPLOSIEVE DANSER/PERFORMER?

Het komende festival seizoen produceren DOX en collectief YoungGangsters We Don’t Wanna Fight een choreografie productie van Guilherme Miotto met artistieke coaching van Hildegard Draaijer.

ABOUT | We Don’t Wanna Fight wordt een energieke, absurdistische en geweld verheerlijkende dansshow waarin twee kanten van geweld worden getoond. Het stuk gaat in op de wereld van de moraal en beschaving maar ook de wereld van driften, geweld en alles wat niet mag.

PROFIEL | Denk je als performer met gemak out-of-the-box? Ben je danser in hiphop, experimental, break of funk-gerelateerde stijlen? Heb je ervaring met de vechtkunst en ben je niet bang om te improviseren? Kom dan naar de auditie!

LET OP! BESCHIKBAARHEID OP DE ONDERSTAANDE DATA IS VERPLICHT
AUDITIE VRIJDAG 8 FEBRUARI EN VRIJDAG 15 FEBRUARI 11.00 – 18.00
REPETITIES VANAF EIND MAART
SPEELDATA VANAF HALF JUNI T/M 15 SEPTEMBER 2019 (EVT VERLENGING IN OVERLEG)
AANMELDEN TOT 27 JANUARI

DE DEADLINE IS VERSTREKEN, AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

 

YoungGangsters maakt expressief en fysiek locatietheater. Aangedreven door een niet te stillen honger naar sensatie belicht YoungGangsters telkens een andere kant van het thema geweld. Bij de keiharde, onvoorspelbare, filmische actie-voorstellingen vol met live gevechten, spektakel en humor vliegen de bloedspetters je om de oren, terwijl je de hete adem van de zwetende acteurs in je nek voelt. Met haar GangstersParadise strijkt YoungGangsters telkens op een bijzondere locatie in de stad neer.
2019
2018
2017
2016