100% BLOG
©KAMERICH & BUDWILOWITZ-EYES2

Nog 1 keer mogen de boys van 100% Selfmade knallen met hun voorstelling tijdens de 155week in de Krakeling. Danser Mo schreef een blogje over dit avontuur tot nu toe:

Wat een tour…

Bij de auditie ronden kwamen we samen en was het gelijk duidelijk, wow wat een dope cast.

Deze week stonden we in Utrecht met 8 voorstellingen te gaan voor het einde van de week, uitgeput door alle drukte van de Tour en al het werk ernaast realiseerde ik dat we nog 1 week te gaan hadden voordat het avontuur tot een einde zou komen. Met  al 60 voorstellingen gedaan, hebben we intens veel meegemaakt, momenten van geluk, genialiteit in grappen, momenten die minder waren, vermoeidheid, verzwikte enkels, blauwe ogen en alles wat erbij komt kijken. Na elke show praten we met het publiek en zo kwam ik deze week in gesprek met een man, rond 65 jaar. Emotioneel kwam hij naar me toe en vertelde hij dat hij wekelijks met een vriendengroep naar het theater gaat en zo’n beetje elke dansvoorstelling probeert te zien. Hij vertelde me dat hij en zijn vrienden intens hadden genoten en dat ze zichzelf zagen in ons, jonge mannen, rauw, virtuoos in onze dans passievol en het soort humor waar niet omheen kan. Ik wist me op het moment niet te verwoorden, hij begon te tranen en excuseerde zichzelf en wilde weglopen. Waarop ik hem een knuffel gaf, hij was verrast en we stonden daar even, in stilte. Voordat een groep tieners ongeduldig en gillend klaarstonden met hun iPhones om selfies te maken.

Vanavond hebben we de laatste voorstelling in Utrecht die alweer uitverkocht is. Vanavond gaan we fucking hard.  Op 16 feb spelen we de allerlaatste show in Amsterdam en daarmee is de Tour compleet.

100% Selfmade, tering wat een avontuur.

#barkieboys
#100procentselfmade
#wehebbennietshé
#zodatikcentraalstainmijneigensolo
#nogeenkeervoordane
#zegmaarfusion
#ietszonderchris
#alliwannasayisthattheydontreallycareaboutus
#whootywhoooo
#watisfusion
#allglittereverything
#blacktechnoviking
#raversunite

2019
2018
2017
2016