Jonathan Eduardo Brito | Transfomers, Ateliers

Hoe is het om bij DOX te zitten?
DOX leert mij verschillende dingen en perspectieven waar ik nooit naar zou kijken. De basis heb ik en wil ik graag uitbreiden bij DOX. Het enige wat ik moet doen is mijn spelplezier en basis combineren met mijn motivatie om behoorlijk veel nieuwe dingen aan mezelf te leren. Ik blijf continu aan mezelf werken en in de periode waar ik nu zit ben ik aan mezelf aan het werken en mezelf aan het voorbereiden.

Wat wil je bereiken in de tijd dat je bij DOX zit?
In de tijd dat ik bij DOX zit ben ik van plan om de vrijheid en speelplezier in mezelf te vinden en om weer van het vak te houden zoals ik eerdere jaren deed. Ik wil een bruggetje gaan maken tussen werkveld en opleiding zodat ik mezelf goed kan voorbereiden als acteur – maker en artiest.

Waar kunnen we jouw over 10 jaar zien?
De komende jaren hoop ik op een HBO toneelacademie af te studeren en een goede start te maken met behulp van mijn opgebouwde netwerk. Ik zou graag willen reizen en underground scenes bezoeken en daarover een documentaire maken met als titel LIFE. Ik ben erg geinteresseerd in mensen en ben van plan nog verder in de toekomst mijn eigen gezelschap te beginnen en vanuit daar mijn functie als kunstenaar te omarmen en te delen.