Camie Bonger (Ambassadeur)

 

Camie is een veelzijdig theatermaakster met een unieke invalshoek. Ze speelt met een onbegrensde overgave waarmee ze haar publiek vaak in het hart weet te raken. Op dit moment treedt Camie op met haar theatersolo De NachtSoliste – 300 wegen naar Geluk en de kindervoorstelling Het Beloofde Land. Tevens tourt zij met Women Inc / De Tafel van Één door het land.

De NachtSoliste: 300 wegen naar geluk, is een voorstelling voor vrouwen en iedereen die met vrouwen te maken heeft. Een humoristische monoloog over een jonge vrouw en haar reis naar geluk. Momenteel treedt Bonger op met een herziene versie van het stuk.

De voorstelling Het Beloofde Land, gemaakt in samen werking met Khadija Massaoudi voor de Parade 2012, is gebaseerd op het boek “All the places you go” van Dr. Seuss. In Het Beloofde Land nemen de acteurs de toeschouwer mee in hun zoektocht naar een betere wereld.

Deze theatervoorstellingen zijn typerend voor Camie’s veelzijdigheid en interesses. Ze laten de absurde kanten van het alledaagse zien en slepen het publiek mee in haar rijke fantasiewereld. Camie kijkt uit naar uitdagende rollen waarbij zij haar verscheidenheid kan delen.